Kvalitetsgaranti | Få 45 min gratis massage

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf: 93 88 00 63

Over 200 uddannede massører

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  93 88 00 63

Massage i Skårup

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør i Skårup og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører i Skårup fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i Skårup.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør i Skårup.

Massør i Skårup

Der findes et væld af former for massage. Herunder kan du se et udpluk af de typer, som RaskRasks massører og massage klinikker tilbyder i Skårup beliggende i Syddanmark.

Gravid massage i Skårup

Graviditetsmassage/gravid massage er en vidunderlig måde at lindre graviditetssymptomer som stress, spændinger og kvalme på. Det hjælper også med at forebygge strækmærker og øge blodcirkulationen, samtidig med at det hjælper barnet med at forberede sig på fødslen. Graviditetsmassage kan udføres af en uddannet professionel eller hjemme af moderen selv. Vi anbefaler, at du booker en tid hos en professionel, så du sikrer, at du får en korrekt udført massage, der ikke skader, men gavner.

Parmassage i Skårup

Graviditet er en smuk tid i livet for mange mennesker. Under graviditeten oplever du mange forskellige følelser og står over for øgede lugte-, berørings- og synssanser. Graviditet kan være ekstremt stressende for din krop og kan nogle gange føre til fysiske smerter. En graviditetsmassage er gavnlig for den opmærksomme mor, som gerne vil gøre noget ekstra for hendes barn. En gravid massage kan bl.a. hjælpe med at afhjælpe ubehag under graviditeten samt forebyggelse af smerte senere.

Sportsmassage i Skårup

Sportsmassage bruges til at hjælpe aktive folk med at genoptræne kroppen efter fysisk anstrengelse. En sportsmassør vil manipulere det bløde væv i en sportsudøvers krop og hjælpe den med at komme sig hurtigere. Uden en pause efter intens aktivitet er musklerne ikke i stand til at reparere sig selv ordentligt og bliver hurtigere trætte næste gang, de bliver sat under pres. Derfor bør en sportsmassage være en elementær del af udøverens restitution.

Fysiurgisk massage i Skårup

Fysiurgisk massage er en form for massage, hvor massøren har et fokus på din krops anatomi. Mere specifikt er denne type massage effektiv mod smerter og spændinger, og den ligger et pres på de dybe muskler og bindevævet i kroppen.

Wellness/hot stone massage i Skårup

Wellness-massage er en wellness-behandling, der anvender visse massageteknikker til at slappe af i musklerne og forbedre velvære. Det er gavnligt for velvære, fordi det hjælper med at reducere stressniveauet, beroliger nerverne, øger blodgennemstrømningen, hvilket gør det muligt at frigive ilt hurtigere i kroppen, så flere næringsstoffer kan nå ud til alle kroppens celler og afhjælpe spændinger i musklerne.

Firmamassage i Skårup

Massage til dine ansatte er en god måde at sige “tak” til dem på. Du kan eventuelt gøre det til en fast månedlige frynsegode, at alle ansatte har mulighed for at få en massage én gang i måneden. Flere virksomheder anvender denne frynsegode og det er med stor succes. I dag er det svært at holde på ens medarbejdere, men firmassage kan være din redning hertil.

Kropsmassage i Skårup

Kropsmassage er en kropsbehandling, hvor kroppen manipuleres fysisk eller presses af trænede hænder – altså en uddannet massør. Dette tryk hjælper med at lindre spændinger, smerter og stivhed i kroppen. Den bruges også til at forbedre kroppens fleksibilitet og generelle velvære. Massagen kan udføres enten med hænderne eller med redskaber som f.eks. pinde, bolde og andet udstyr. Inden for kropsterapi er kropsmassage én af mange teknikker. Nogle af fordelene ved kropsmassage er bl.a lindring af stress og spændinger i musklerne, øgning i energiniveauet og stimulering af blodcirkulation.

Ansigtsmassage i Skårup

Ansigtsmassage er en teknik, hvor ansigtets muskler brydes op og masseres, så de kan slappe af. Dette vil hjælpe med at mindske fine linjer og rynker. Ansigtsmassage skal altid være blid, ellers kan du gøre alvorlig skade på dit ansigt. Ansigtsmassage er blevet brugt i mange år nu på grund af de positive virkninger, det har på den menneskelige krop.

Nakkemassage i Skårup

Ved nakkemassage gnides, strøges, æltes, knæles, bankes eller trykkes på nakkemusklerne med hænder eller fingre for at lindre smerter og stivhed i nakken. Det bruges af mange mennesker for at mindske stress og forbedre helbredet. Selv om det ikke er videnskabeligt bevist, at nakkemassage forebygger sygdomme generelt, kan det lindre gener fra stress og andre mindre skavanker. Men det har bivirkninger, hvis man ikke kan vælger en dygtig nakkemassør. RaskRask tilbyder udelukkende uddannede og eksaminerede nakkemassører, og du kan derfor bide spids på, at du får en korrekt behandling. Desuden er du forsikret af Tryg Forsikring gennem RaskRask.

Rygmassage i Skårup

Rygmassage er en ældgammel teknik, hvor massøren bruger tryk på rygmusklerne til at reducere spændinger og stress. Det hjælper også på rygsmerteproblemer som rygspasmer, ømme rygmuskler, rygstivhed osv. Oplagt for dig der har ondt i ryggen eller i det hele taget bare ønsker at få kigget på ryggen. 

Fodmassage i Skårup

Fodmassage er en praksis, hvor en massøre eller terapeut manipulerer musklerne i foden og masserer dem med teknikker, herunder bøjning, æltning og rulning. Da fodmassage ofte betragtes som en forlængelse af rygmassage, kan den udføres med eller uden olie/smørelse, med hænderne eller med udstyr baseret på klassisk fodmassage. Fodmassage kan have en anti-depressiv effekt, og ligeså er det en god måde at slappe af på. Endvidere kan fodmassage medvirke til at forhindre muskelspændinger og smerter i fødderne.