Kvalitetsgaranti | Få 45 min gratis massage

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf: 93 88 00 63

Over 200 uddannede massører

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  93 88 00 63

Massage i Munke Bjergby

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør i Munke Bjergby og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører i Munke Bjergby fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i Munke Bjergby.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør i Munke Bjergby.

Massør i Munke Bjergby

Der findes et væld af former for massage. Herunder kan du se et udpluk af de typer, som RaskRasks massører og massage klinikker tilbyder i Munke Bjergby beliggende i Region Sjælland.

Gravid massage i Munke Bjergby

Er du gravid? I så fald kan du få gavn af en professionel gravid massage, som også er muligt i Munke Bjergby. Graviditetsmassage har en række fordele, men de mest nævneværdige er: mindskelse af hævelse, lindring af rygsmerter og forbedret søvnvaner. Nedsat blodcirkulation og øget pres på de store blodkar er almindelige årsager til hævelse i fødder, ben og hænder under graviditeten. Massage kan hjælpe med at aktivere det bløde væv, flytte overskydende væske og reducere hævelser, så du føler dig mere veltilpas. Ved at målrette de stramme muskler i det berørte område hjælper graviditetsmassage med at lindre ubehag i den nedre del af ryggen, især iskiasnerve-smerter. Gravid massage hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen og lindre spændinger, der kan være forårsaget af graviditeten. Efterhånden som din graviditet fortsætter, bliver det stadig vanskeligere at få god kvalitetssøvn. Massage under graviditeten beroliger nervesystemet og frigiver feel-good-hormoner. Dette vil få dig til at føle dig mere afslappet og give dig mulighed for at koncentrere dig bedre.

Parmassage i Munke Bjergby

Parmassage tilbydes også i Munke Bjergby. Ved at få en parmassage kan du og din ægtefælle bl.a. bryde monotonien og prøve noget nyt. At være en partner handler om at dele nye oplevelser som disse. Det er afgørende at udforske nye hobbyer og opdage nye ting at lave sammen. I løbet af ugen gør regelmæssige distraktioner som regninger, job og familie det svært for dig at tilbringe tid med din ægtefælle. Her kan parmassage være en dejlig, hyggelig og skøn måde at være sammen på. Yderligere er der andre fordele forbundet med parmassage heriblandt lavere stres og angst symptomer og lindring af smerter.

Sportsmassage i Munke Bjergby

Sportsmassage er oplagt til dig der udøver sport i stor stil. Sportens følgesvend er ofte ømhed, smerter og en ringere fleksibilitet, såfremt du glemmer at strække ud. Her kommer sportsmassage i spil. En form for massage der øger mobilitet, fleksibilitet, velvære, nedsætter muskelspændinger, neorulogisk excitabilitet, muskelspasmer og så får du også en bedre søvnkvalitet.

Fysiurgisk massage i Munke Bjergby

Fysiurgisk massage har fokus på organismen og hele bevægeapparatet, dvs. muskler, sener, led mv. Sammenlignet med andre massageformer har fysiurgisk massage til formål at nedbryde bindevæv, der har ophovet sig, og det sker gennem en intensiv og – for nogle – hård massageform.

Wellness/hot stone massage i Munke Bjergby

Er du på jagt efter ren afslapning er wellness massage (også kaldet hot stone massage) måske noget for dig. Her er formålet ikke at rette op på kroppen, men derimod afslapning.

Firmamassage i Munke Bjergby

RaskRask tilbyder også firmamassage i Munke Bjergby. Faktisk er firmamassage noget flere virksomheder begynder at tage til selv, simpelthen fordi velvære og sundhed betyder meget for medarbejdere. Det er en frynsegode, som kan lokke ens medarbejdere til at blive i virksomheden eller lokke nytilkomne til virksomheden.

Kropsmassage i Munke Bjergby

En kropsmassage/helkropsmassage rammer – som navnet antyder – hele kroppen. Alt lige fra ryg til fødder. Denne massageform er oplagt for dig, der ønsker en allround behandling.

Ansigtsmassage i Munke Bjergby

Ansigtsmassage største fordel er, at den afhjælper ældning af din hud. Det betyder færre rynker og en mere stram hud. Dagligt har du 97 ansigtsmuskler på overarbejde, og sommetider opstår der spændinger, hvilket ophober affaldsstoffer og mælkesyrer. Alt dette kan netop forhindres ved hjælp af ansigtsmassage.

Nakkemassage i Munke Bjergby

Ved nakkemassage fokuseres der på musklerne omkring nakken og skulderområdet. En nakkemassage har til formål at afhjælpe stress, minimere hovedpine og fremme afslapning. Øget muskeltemperatur anvendes på forskellige måder for bl.a. at øge vævets elasticitet og minimere ledstivhed. Nakkemassage anvendes til at hjælpe med at lindre ubehag, øge bevægelsesomfanget og reducere muskelstivhed.

Rygmassage i Munke Bjergby

Rygmassage er populært blandt dem, der ønsker at slappe af, lindre spændinger eller lindre ubehag. Grunden til spændinger og ubehag er, at ryggen ofte er en del af kroppen, der bærer en masse stress og spændinger. En rygmassage har en række fordele, bl.a: reduktion af forsnævring, afslapning af rygmuskulaturen, forbedring af cirkulationen, lempelse af rygsmerter, musklerne i ryggen bliver rettet op igen, reduktion af hovedpine, linding af angst og depression og forbedring af din siddestilling.

Fodmassage i Munke Bjergby

Fodmassage i Munke Bjergby har været praktiseret i lang tid. Det er almindeligt anvendt til at øge ens sundhed og berolige kroppen. De fleste former for fodmassage inkorporerer i dag aspekter fra en række discipliner, herunder shiatsu og refleksologi. Disse metoder er baseret på den idé, at tryk på fodens mere end 7.000 nerver kan hjælpe med at fjerne energiblokeringer i hele kroppen. Fodmassage og refleksologi kan bruges til at hjælpe med at lindre smerter, slappe af ved stress og endda helbrede skader. Traditionel fodmassage udføres med hænderne, men visse behandlinger kan omfatte brug af pinde eller ruller for at stimulere fodens refleksområder mere effektivt.

Forside > Region Sjælland > Munke Bjergby