Kvalitetsgaranti | Få 45 min gratis massage

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf: 93 88 00 63

Over 200 uddannede massører

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  93 88 00 63

Massage i Nykøbing Mors

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør i Nykøbing Mors og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører i Nykøbing Mors fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i Nykøbing Mors.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør i Nykøbing Mors.

Massør i Nykøbing Mors

Der findes et væld af former for massage. Herunder kan du se et udpluk af de typer, som RaskRasks massører og massage klinikker tilbyder i Nordjylland i Nykøbing Mors.

Gravid massage i Nykøbing Mors

RaskRask tilbyder naturligvis gravid massage ligesom parmassage, sportsmassage, ansigtsmassage m.fl. Til graviditetsmassage anvendes en specialdesignet briks og metoder. Massagen er beregnet til især at lindre spændinger i ryggen, eftersom moren bærer ekstra kilo i løbet af graviditeten. Derudover mindskes stress, smerter og kroppen gøres i det hele taget klar til fødslen.

Parmassage i Nykøbing Mors

Parmassage kan være en super god oplevelse, især hvis I har en travl og stresset hverdag. Massage som par har naturligvis de samme fordele og den samme effekt som andre former. Udover disse giver parmassage jer mulighed for at skabe en bedre og mere afslappet forbindelse til hinanden.

Sportsmassage i Nykøbing Mors

Sportsmassage er for dig, der har en aktiv livsstil. Så hvis du løber meget eller i det hele taget bevæger dig meget, er denne massageform oplagt. Fokus er på specifikke led, sener, vævsgrupper og muskelgrupper som du belaster meget til daglig. Disse er forskellige fra person til person.

Fysiurgisk massage i Nykøbing Mors

Ved fysiurgisk massage behandles muskulaturen dybdegående. Det vil sige, at massøren har fokus på at bearbejde spændninger og myoser. Sådan en behandling løser ofte fysiske problemer så som stivhed i krop, overtræning og smerter.

Wellness/hot stone massage i Nykøbing Mors

Wellness massage er kendt for at være en blid form for massage. Massøren anvender lange og relative blide bevægelser, således det bliver en så afslappet oplevelse som muligt. En del af wellness massage er typisk anvendelsen af hot stone massage, som er karakteriseret ved at varme, runde sten bliver placeret på ryggen.

Firmamassage i Nykøbing Mors

Hvis du er virksomhedsejer, tænker du sikkert over, hvilke frynsegoder dine medarbejdere sætter pris på. Studier viser, at massage er en populær frynsegode blandt medarbejdere, og derfor kan du med fordel lave en aftale med en massør fra RaskRask, som kommer ud til din virksomhed og tilbyder massage f.eks. en gang i måneden.

Kropsmassage i Nykøbing Mors

Hvis du er interesseret i en massage, som har fokus på hele kroppen, bør du bede om en kropsmassage/helkropsmassage. Massageformen har til mål at ramme hele kroppen. Det er typisk en relativ blid massage, men du kan naturligvis bede massøren om at massere hårdere alt efter behov.

Ansigtsmassage i Nykøbing Mors

Få en mere stram hud og færre rynker ved hjælp af ansigtsmassage. En form for massage som er blevet populær i løbet af de seneste år. Massagen behandler alle 97 ansigtsmuskler og kan være med til at fjerne hovedpine, kæbespændinger mv.

Nakkemassage i Nykøbing Mors

Hvis du har særligt ondt i nakken, en skade, hovedpine eller lignende, kan du med fordel booke en nakkemassage. En terapeutisk massage på nakken har til formål at lindre nakkesmerter og muskelspændinger. 

Rygmassage i Nykøbing Mors

Rygmassage lindre muskelspændinger, stress og angst, reducerer rygsmerter og tilfører endorfiner. Alt dette kan hjælpe dig med at få en mere sund ryg og krop. Udover ovennævnte forbedres din søvn også og samtidig forbedres helingsprocessen.

Fodmassage i Nykøbing Mors

Fodmassage kan være en fantastisk oplevelse for dig, der har problemer med fødderne. Det kan f.eks. være smerter og spændinger. Ved fodmassage er der et hårdt pres på fødderne, men du kan naturligvis bede massøren om at skrue ned for presset, hvis det bliver for meget for dig.

Forside > Region Nordjylland > Nykøbing Mors