Kvalitetsgaranti | Få 45 min gratis massage

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf: 93 88 00 63

Over 200 uddannede massører

500+ anmeldelser

trustpilot-1

Kundeservice tlf:  93 88 00 63

Massage i Skive

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør i Skive og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører i Skive fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i Skive.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør i Skive.

Massør i Skive

Der findes et væld af former for massage. Herunder kan du se et udpluk af de typer, som RaskRasks massører og massage klinikker tilbyder i Skive i Midtjylland.

Gravid massage i Skive

Graviditetsmassage i Skive er en mulighed. Gravidmassage kan give en række sundhedsmæssige fordele. Følgende er nogle af de sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med graviditetsmassage:

Søvnkvaliteten bliver forbedret. Dybvævsmassage fremmer kroppens syntese af melatoninhormonet og serotoninmolekylet. Menneskers søvnmønster justeres derfor som følge heraf. Når en gravid kvinde får massage, øges kvaliteten af hendes søvn, hvilket resulterer i en positiv samlet effekt på kroppen.

Angst- og stressniveauet reduceres. Stresshormonet er kendt som kortisol. Mængden af kortisol i en gravid kvindes krop sænkes dramatisk, når hun modtager massagebehandling. Dette giver hende mulighed for at drage fordel af gavnlige hormoner, som har vist sig at øge lykke, vigør og immunitet.

Parmassage i Skive

Parmassage er en fremragende metode til at få en dybere og stærkere forbindese til din partner. Overvej en timelang stille massage i et stille rum med afslappende musik – det er der intet der slår. Nogle af de fysiologiske fordele, som parmassage er forbundet med er lavere stress- og angst niveau og lindring af muskelsmerter.

Sportsmassage i Skive

Folk med en aktiv livsstil og atleter siges at have gavn af sportsmassage på en række forskellige måder. Sportsmassage kan anvendes før, efter eller under træning samt til restitution. Det er en populær mulighed blandt professionelle atleter såvel som blandt almindelige motionister.

Fysiurgisk massage i Skive

En fysiurgisk massage afhjælper muskelknuder i kroppen. Denne type massage er kendt for at være dybdegående, forstået på den måde, at der behandles få områder, men dybdegående.

Wellness/hot stone massage i Skive

Begreberne “wellnessmassage” og “ortopædisk massage” er to vidt forskellige ting. Mens ortopædisk massage tager fat på et specifikt kropsproblem, er wellnessmassage designet til at få dig til at føle dig godt tilpas og slappe af.

Wellnessmassage har flere fordele. Den har evnen til at sænke blodtrykket, mindske spændinger og reducere angst. Dit parasympatiske nervesystem aktiveres af wellnessmassage, hvilket lukker din kamp/flygt-reaktion. En wellnessmassage kan være netop det, du har brug for, uanset om du går igennem en særlig svær fase i dit liv eller har en vedvarende ophobning af stress.

Wellnessmassagens formål er at få dig til at føle dig vidunderlig. Hvert minut føles fantastisk, fordi det er rolig, beroligende og afslappende. En helkrops wellnessmassage er mulig i Skive.

Firmamassage i Skive

RaskRask stiller en eller flere professionelle massører til rådighed for dit firma. Ingen bookingstørrelse er for stor eller lille, idet RaskRask servicerer alle virksomhedsstørrelser. Alt fra små til mellemstore til store virksomheder.

Kropsmassage i Skive

En kropsmassage er en massageform, hvor massøren har fokus på HELE kroppen. Det vil sige, ansigt, nakke, ryg, ben og fødder. Formen er karakteriseret ved, at det er en afspændingsmassage, og du vil komme til at ligge åp både mave og ryg.

Ansigtsmassage i Skive

Hvis du gerne vil give dit ansigt et ekstra pust, så bør du overveje en ansigtsmassage. En ansigtsmassage har følgende virkninger: reducerer rynker, bumser, giver en mere gylden hud, øger blodcirkulationen og afhjælper ansigts-ar. 

Nakkemassage i Skive

Nakkesmerter er meget almindeligt i Danmark, og det kan skyldes en lang række ting. Løsningen til lindring af smerterne kan bl.a. være en nakkemassage. Nakkemassagen fjerner muskelømhed, styrker immunforsvaret og reducerer migræne mv. Kort fortalt er der mange fordele forbundet med en nakkemassage, så hvis du døjer med smerter i nakken, bør du overveje denne massageform.

Rygmassage i Skive

Ligesom nakkeproblemer er der også mange danskere med rygproblemer, og her kan en rygmassage come in handy. Massagen kan hjælpe dig med at få en mere korrekt kropsholdning. Derudover fremmer massage immunforsvaret, reducerer hovedpine, søvnproblemer og muskelspændinger.

Fodmassage i Skive

Fodmassage har eksisteret i mange år, og der er der god grund til. En komplet massage dedikeret til fødderne har til mål at give dig bedre velvære, blodcirkulation, lavere kortisol-tal og så kan sådan en massage selvfølgelig også reducere fodsmerter mv.