Triggerpunktsmassage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få triggerpunktsmassage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få triggerpunktsmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med triggerpunktsmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis trigger point massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor triggerpunkts behandlingen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for triggerpunktsmassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel triggerpunktsmassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få triggerpunktsmassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en triggerpunktsmassør.

Trigger point massage

Triggerpunktsmassage er en type massage, der fokuserer på specifikke områder af kroppen, kaldet triggerpunkter. Disse punkter er normalt placeret i musklerne og kan være meget ømme at røre ved. Triggerpunktsmassage er designet til at lindre smerter og spændinger i disse områder og kan være meget gavnlig for dem, der især lider af kroniske smerter.

Hvad er en triggerpunktsmassage?

Triggerpunktsmassage er en type massage, hvor behandleren fokuserer på bestemte områder af kroppen, der kaldes triggerpunkter. Disse punkter findes generelt i musklerne og kan være meget ømme ved berøring. Triggerpunktsmassage har til formål at lindre ubehag og spændinger i disse områder, hvilket kan være ganske gavnligt for personer med kroniske smerter.

Hvad er fordelene ved triggerpunktmassage?

Der er mange fordele forbundet med triggerpunktmassage, herunder:

  1. Lindring af kroniske smerter
  2. Reduktion af stivhed og spændinger
  3. Øget bevægelsesfrihed
  4. Forbedret cirkulation
  5. Reduceret stress- og angstniveau

Hvad er bivirkningerne af triggerpunktmassage?

Mens triggerpunktmassage er generelt sikker, men der er nogle få potentielle bivirkninger, som du bør være opmærksom på, herunder:

  1. Ømhed eller blå mærker i massageområdet
  2. svimmelhed
  3. Træthed
  4. Kvalme
  5. Hovedpine

Hvordan forløber en triggerpunktmassage sig?

En gennemsnitlig triggerpunktmassage varer 30-60 minutter og udføres normalt af en autoriseret massageterapeut. Under massagen lægger terapeuten pres på triggerpunkterne med fingrene, albuerne eller en særlig anordning. Målet er at frigøre muskelspændinger og smerter i forbindelse med triggerpunkterne.

Hvad koster en triggerpunktsmassage?

Prisen for en triggerpunktmassage varierer afhængigt af længden af sessionen og stedet. Du kan dog forvente at betale et sted mellem 450 og 600 kr. for en 60-minutters behandling af en kvalificeret massør. Men som tidligere nævnt afhænger prisen i høj grad af massørens uddannelse/kvalifikationer, og hvor du bor.

Hvor kan jeg finde en massør med triggerpunkt?

Der er mange steder, hvor du kan finde en triggerpunktmassør, bl.a: lokale kurbade og massageklinikker, sundhedsklubber, online-kataloger og naturligvis mund til mund

Når du søger efter en massør med triggerpunkt, er det vigtigt at vælge en, der er korrekt uddannet massør. Du kan med fordel anvende vores samarbejdspartner RaskRask, som har tilknyttet over 200 massører i Danmark. Alle er verificeret og forsikret gennem Tryg, og samtidig tilbyder alle massørerne at køre ud til dig, så du slipper for al transportbesvær.

Forside > Behandlinger > Triggerpunktsmassage