Sportsmassage fra 398 kr.

Gør ligesom tusindevis af andre atleter og aktive mennesker og få en sportsmassage i dit hjem ved at booke en tid hos en sportsmassør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få sportsmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med sportsmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis sportsmassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor sportsmassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en sportsmassør og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel sportsmassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af sportsmassører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med sportsmassagen, kan du få din næste sportsmassage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Sportsmassagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en sportsmassør.

Sportsmassør

En sportsmassageterapeut er en professionel, der har gennemgået en omfattende uddannelse i menneskelig anatomi og fysiologi, sportsmedicin og rehabilitering af skader. De typer behandlinger, de udfører, er anderledes end dem, der gives af andre massageterapeuter, fordi tidligere skader kan have skabt sammenvoksninger i muskelvævet, som skal frigøres, før sessionen kan begynde.

Det er derfor vigtigt, at du får en massage af en uddannet sportsmassør og ikke en massør med en almindelig massør-uddannelse.

Hvad er sportsmassage?

En sportsmassage fokuserer på de muskler, der specifikt er involveret i sport. Behandlingen er en kombination af en mobilisering og myofascial release-teknikker, der er designet til at forbedre fleksibiliteten, lindre spændinger og smerter, øge blodgennemstrømningen til vævene og genoprette muskelfunktionen. Massagen hjælper også atleten og den aktive person med at forberede sig til sin næste begivenhed ved at løsne op for stramme områder, så de kan yde deres bedste.

Fordelene ved en sportsmassage

Fordelene ved en sportsmassage er mange. En sportsmassage er designet til at hjælpe sportsudøveren med at håndtere smerter, forbedre fleksibilitet og bevægelsesomfang, reducere inflammation og ødemer, forebygge skader, bryde arvævstilhæftninger, der kan have udviklet sig på grund af ulykker eller overbelastningsskader, for at genoprette den normale funktion. En sportsmassage fremskynder også restitutionstiden efter træning og kan få idrætsudøveren til at føle sig bedre tilpas med hurtigere genvækst af sundt væv.

En sportsmassage er ikke kun for atleter; den kan være til gavn for alle, der har været involveret i en fysisk aktivitet eller et træningsprogram på regelmæssig basis eller bare er meget aktive. Atleter kan få sportsmassage før en aktivitet, f.eks. en sportsbegivenhed eller et idrætstræningspas. For dem, der ikke er atleter, kan det være nyttigt at få sportsmassage regelmæssigt, afhængigt af dit aktivitetsniveau og den hyppighed og intensitet, hvormed du træner.

For mere information læs vores artikel om fordele ved sportsmassage.

Hvilke teknikker bruger en sportsmassør?

En sportsmassage er meget forskellig fra en klassisk massage. Sportsmassøren vil bruge en række teknikker til at arbejde på de specifikke områder, der er nødvendige for en atlet eller aktiv person i deres sportsdisciplin. Disse omfatter bl.a:

Dybvævsmassage – Dybvævsmassage er designet til at afhjælpe sammenvoksninger og bryde arvæv i muskelfasciaen. Denne teknik hjælper også med at give forkortede muskler og sener deres normale længde og elasticitet tilbage og afhjælper kroniske muskelspændinger.

Myofascial frigørelse – Denne teknik bruges til at strække stramme muskler, lindre muskelkramper og frigøre smerter, der stammer fra selve musklerne. Den virker ved at anvende trækkraft på sammentrukne vævsområder, som også kan være meget ømme, når der lægges tryk på dem.

Mobilisering – Ved større led, som f.eks. hofte og skulder, er der meget større muskelvæv. Dette væv kan være vanskeligt at påvirke med myofascial release eller strækteknikker alene. Mobilisering indebærer, at sportsmassøren anvender et rytmisk stræk på stramme muskler, mens han/hun holder hvert stræk i længere tid.

Hvordan adskiller en sportsmassage sig fra normal massage?

Typisk fokuserer en sportsmassage på de muskler, der bruger meget tid på sport. Behandlingen er en kombination af en lang række teknikker heriblandt mobiliseringsteknik og myofascial release-teknikker. Disse anvendes så du som udøver forbedre din fleksibilitet, reducere lindre spændinger og smerter, øge blodgennemstrømningen til vævene og genoprette muskelfunktionen. En sport massage kan være gavnlig for alle, der ofte træner eller deltager i fysisk aktivitet.

Bivirkningerne af sportsmassage

Sportsmassage er sikkert for de fleste mennesker. Du bør dog ikke få sportsmassage, hvis du har sår, infektioner eller åbne sår et hvilket som helst sted på kroppen, herunder i ansigtet. Du bør også undgå at få sportsmassage, hvis du i øjeblikket lider af nogen form for hududslæt, hudirritation eller solskoldning. Kvinder, der er gravide, bør også undgå at få nogen form for massage, især sportsmassage af maven.

Bivirkninger af sportsmassage er sjældne, men kan omfatte smerte eller ubehag i det område, der arbejdes på, eller midlertidig rødme eller udslæt omkring øjnene. Hvis du oplever bivirkninger efter din sports massage, skal du sørge for at kontakte din terapeut med det samme.

For mere information læs vores artikel om bivirkningerne ved sportsmassage.

Forskningsundersøgelser om sportsmassage

Der er foretaget flere nyere undersøgelser, der viser fordelene ved sportsmassage. En undersøgelse undersøgte fodboldspillere, der fik sportsmassage med det formål at sænke deres puls og forbedre deres humør. Undersøgelsen påviste, at sportsmassage har de nævnte effekter.

En anden undersøgelse viste, hvordan en sportsmassage hjalp med at lindre smerter og svaghed hos heste, der havde overanstrengt sig selv. Undersøgelsen viste også, at hestenes rygge blev betydeligt mindre ømme efter en række massager. 

Man mener, at sportsmassage hjælper kroppen med at komme sig efter anstrengende aktivitet ved at øge blodgennemstrømningen til trætte muskler, hvilket gør, at flere næringsstoffer hurtigere når frem til disse muskler. Denne øgede blodgennemstrømning hjælper også med at reducere ophobning af mælkesyre og mindsker stivhed og spændinger i musklerne.

Priser for sportsmassage

Prisen for en sportsmassage afviger ikke fra en helt normal massage. Der findes sportsmassører, som tager overpris for deres arbejde, men vælger du en sportsmassør fra RaskRask, er du sikret en fair pris. Typisk starter priserne fra 398 kr., men aftales der en fast ugentlig, månedlig eller kvartalmæssig aftale, kan der aftales en særpris.

For mere information læs vores artikel om sportsmassage priser.

Forside > Behandlinger > Sportsmassage