Professionel massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få professionel massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få professionel massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med din professionelle massage, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis professionel massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor din professionelle massage ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for din professionelle massage.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få professionel massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en professionel massør.

Professionel massage

Der er en grund til, at folk har nydt godt af massage i århundreder – det giver et væld af fordele, der kan forbedre dit generelle helbred og velvære. Hvis du leder efter en måde at forbedre dit mentale og fysiske helbred på, kan professionel massage være svaret. Vi vil forklare, hvad en professionel massage er, de forskellige tegn på en professionel massage, prisen for en professionel massage og sundhedsmæssige fordele og bivirkninger massage har og/eller kan føre med sig.

Hvad er en professionel massage?

Professionel massage er en type massage, der gives af en autoriseret og forsikret massageterapeut. De har gennemgået en omfattende uddannelse for at kunne give deres kunder den bedst mulige massage. Professionel massage er ofte mere streng end andre typer massage og kan omfatte et dybere tryk og længere strøg. Hvad er de forskellige tegn på en professionel massage?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da hver massageterapeut kan have sin egen fortolkning af, hvad der udgør en professionel massage. Nogle af tegnene på, at du modtager en professionel massage kan dog omfatte følgende

– Brugen af dybt tryk

– Længere strøg

– Fokus på specifikke områder med spændinger

– Brugen af olie eller lotion

– Kommunikation efter

Hvor meget koster en professionel massage?

Prisen for en professionel massage varierer afhængigt af stedet og terapeuten. Du kan dog forvente at betale omkring 350-625 kr. for en times session

Hvad er de sundhedsmæssige fordele og bivirkninger ved massage?

Massage har vist sig at give en lang række sundhedsmæssige fordele, herunder følgende

– Lindring af spændingshovedpine og migræne

– Lindring af nakkesmerter

– Lindring af rygsmerter

– Reduceret stress og angst

– Forbedret søvnkvalitet

– Øget fleksibilitet

– Forbedret cirkulation

Der er også et par bivirkninger ved massage, som du bør være opmærksom på. Disse omfatter følgende

– Muskelømhed – Dette er generelt mildt og vil forsvinde inden for en dag eller to efter din massage. Men hvis muskelømheden er alvorlig eller varer i mere end et par dage, skal du måske tale med din massageterapeut om det.

– Kvalme – Nogle mennesker oplever kvalme efter en massage. Hvis dette er tilfældet for dig, skal du sørge for at fortælle det til din terapeut, så han/hun kan tilpasse sine teknikker.

– Forhøjet puls – For nogle mennesker kan massage få deres puls til at stige. Hvis dette sker for dig, skal du fortælle din terapeut det, så han/hun kan justere sine teknikker.

Alt i alt er massage en sikker og effektiv behandling, der kan give en en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Hvis du leder efter en måde at forbedre dit mentale og fysiske helbred på, kan professionel massage være svaret.

Forside > Behandlinger > Professionel massage