Parmassage i jeres hjem

Gør ligesom tusindevis af andre par og få parmassage i jeres hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få parmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med parmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis parmassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor parmassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle parmassører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i jeres by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør.

Massage for to

En massage for to (parmassage) udføres som enhver anden massage af to forskellige massageterapeuter på separate borde, mens du og din partner får behandlingen på samme tid.

Det bedste ved en massage for par er den intimitet, du oplever med din partner. I kan dele et intimt øjeblik sammen, mens I nyder massage fra to forskellige terapeuter på samme tid.   Par kan også nyde at tale med hinanden under deres massage, som om de var på en date!

Historiens første massage for to blev udført af par selv. I dag kan par ikke kun få parmassage på par-spas og par-resorts, men også på almindelige massører rundt om i Danmark giver mulighed for en massage for to. Massage for 2 personer er ikke kun for par til at nyde intimitet; det er faktisk også meget godt for dit helbred!

Det kommer vi mere ind på herunder, og du kan desuden læse vores artikel om bivirkninger ved parmassage.

De 5 største sundhedsmæssige fordele ved massagebehandling

Massageterapi, parmassage, individuel massage osv. er blevet brugt i tusindvis af år til at hjælpe med at forbedre en persons fysiske og mentale velbefindende. De 5 største fordele ved massageterapi er som følger:

Afhjælpning af angst og stress. Det er videnskabeligt bevist, at massageterapi forbedrer dit generelle velbefindende og generelle helbred ved at lindre dig for kronisk og konstant stress og angst. Stress og angst kan føre til alvorlige langtidssygdomme, især dem, der er relateret til immunsystemet, såsom autoimmune sygdomme, hjertesygdomme, kræft eller fedme.

Nedsættelse af depressionsniveauet. Det er videnskabeligt bevist, at massageterapi reducerer depressionsniveauet hos dem, der lider af det. Massage fungerer som en fantastisk forebyggende sundhedsbehandling for dem, der lider af kronisk stress og angst, og er især effektiv til at forebygge større depressive episoder.

Reduktion af smerte og ubehag. Massage hjælper også din krop med at frigive endorfiner – kroppens naturlige smertestillende midler. Disse hjælper ikke kun med at lindre smerter, men forbedrer også dit humør, energiniveau og din generelle livskvalitet.

Fremme af bedre søvn. Massage hjælper dig med at få en meget dybere og foryngende nattesøvn, når stress eller angst holder dig vågen om natten. Massage hjælper med at løsne op for spændinger i musklerne, hvilket kan føre til en bedre nattesøvn.

Forbedring af blod- og lymfecirkulationen. Massage bidrager til at forbedre blodcirkulationen ved at stimulere aktiviteten i kredsløbs- og lymfesystemet. Disse stimulerer blod- og lymfevæskestrømmen gennem din krop, hvilket hjælper dine celler og organer til at fungere meget bedre.

Læs mere i vores artikel om fordele ved parmassage.

Parmassage kontra almindelig massage

Der er nogle fordele forbundet med en massage for to, som par kan nyde godt af heriblandt:

Den første fordel ved parmassage er, at de to personer i et forhold får tid sammen og kan nyde en massage på samme tid.

Den anden fordel ved parmassage er, at du og din partner kan lære hinandens præferencer at kende og kommunikere bedre, fordi I er ansigt til ansigt i stedet for ryg mod ryg på traditionelle massageborde.

Den tredje fordel ved parmassage er, at I som regel får rabat, da parmassage kun koster dobbelt så meget som massage for én person.

De forskellige typer parmassage

Der findes mange forskellige typer massage for to. Nedenfor er 5 af dem beskrevet:

  1. En parmassage med fire hænder minder meget om en parmassage med to hænder, bortset fra at det giver parrene mulighed for at nyde mere tid sammen og flere hænder på kroppen på én gang.
  2. En parmassage med varme sten er en opkvikkende parmassage, hvor der bruges varme, glatte, fugtige basaltsten på parrets krop.
  3. En parmassage med akupressur er en parmassage, hvor parrets fingre bruges til at lægge pres på forskellige punkter på parrets krop.
  4. En parmassage med aromaterapi bruger velduftende æteriske olier, såsom lavendel- eller rosenolie, som påføres parrets krop under parmassagen.
  5. En parmassage med dyb vævsmassage (også kaldet dybdegående massage) er en meget intens par massage, hvor der anvendes dybt og fast tryk på parrets muskler.

Må vi tale, mens vi får en massage for par?

Ja, parmassage skal være afslappende og forfriskende. Inden parmassageoplevelsen kan I eventuelt sørge for at give udtryk for, hvor meget eller hvor lidt kommunikation der foregår under parmassagebehandlingen. Således opstår der ingen misforståelser under selve massagen.

Må vi spise før en massage for 2?

Ja, en massage for 2 kan finde sted på et hvilket som helst tidspunkt af dagen før et måltid, efter et måltid eller endda midt i et måltid!

Er det nødvendigt at have en romantisk partner til massage for 2 personer?

Nej. Massage for 2 personer er bestemt noget, som par kan gøre uden at være et par. Det er parmassage i den forstand, at par kan nyde det sammen, men alle, der nyder massage sammen med en anden person, kan gå til parmassage. Det kan være en ven, et familiemedlem, kollega eller i det hele taget én, som man gerne vil lære lidt bedre at kende. En parmassage er en ideel aktivitet i den situation!

For par, der ønsker at tilbringe mere tid sammen og interagere med hinanden, er parmassage en fremragende måde at opnå dette på – det er især anvendt af par, der har travlt i hverdagen. En massage for 2 er som tidligere nævnt også til gavn for par ved at lindre stress og fremme velvære i krop og sind gennem blid berøring.

Hvor meget koster en parmassage?

Hos RaskRask er I dog sikret en meget lav pris – 948 kr. – og I får samtidig massage af nogle af de bedst anmeldte massører i Danmark. Laves der en fast aftale kan prisen reduceres betydeligt.

En massage for par kan variere i pris afhængig af mange faktorer. Nogle parmassager er dyrere end andre, og derfor bør par foretage lidt research, før de beslutter sig for en parmassageoplevelse. Det er især vigtigt at holde budgettet i tankerne, hvis pengene er stramme for par.

Læs mere i vores artikel om parmassage priser.

Forside > Behandlinger > Parmassage