Lymfemassage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få lymfemassage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få lymfemassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med lymfemassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis lymfemassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor lymfemassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for lymfemassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel lymfemassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få lymfemassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en lymfemassør.

Lymfemassage

Hvis du overvejer at bestille en lymfemassage, kan du glæde dig! Denne unikke type massage har mange fordele, hvoraf du måske ikke engang er klar over nogle af dem. Her er alt, hvad du har brug for at vide om lymfemassage – god læselyst.

Hvad er lymfemassage?

Lymfemassage er en type massage, der hjælper med at stimulere lymfesystemet. Dette er det system i din krop, der hjælper med at fjerne giftstoffer og affaldsprodukter fra dine væv, og det er vigtigt for at holde dig sund.

Lymfesystemet er også ansvarligt for at levere næringsstoffer til dine celler og fjerne urenheder fra dem, så det er vigtigt at holde det velfungerende. Lymfatisk massage kan hjælpe med at holde dit lymfesystem sundt og velfungerende, hvilket igen kan bidrage til at forbedre dit generelle helbred.

Hvad er fordelene ved lymfemassage?

Der er mange fordele ved lymfemassage, bl.a:

– forbedret cirkulation

– forbedret udskillelse af toksiner

– forbedret immunfunktion

– reduceret hævelse

– reduceret cellulite – forbedret teint

Som du kan se, er der mange grunde til at prøve lymfemassage! Hvis du leder efter en måde at forbedre dit generelle helbred og velvære på, er dette helt sikkert en behandling, der er værd at overveje.

Hvad er prisen for en lymfemassage?

Prisen for en lymfemassage varierer afhængigt af terapeuten og klinikken, men den ligger typisk på omkring 300-500 kr. for 45 minutter. Det kan virke som meget, men fordelene er bestemt det værd.

Hvis du overvejer at booke en lymfemassage, skal du sørge for at lave din research først for at finde en terapeut, så du vælger den rette.

5 bivirkninger ved lymfemassage

Selvom lymfemassage er generelt en sikker behandling, men der er nogle mulige bivirkninger. Disse omfatter

– svimmelhed

– kvalme

– hovedpine

– træthed

– øget appetit

Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, skal du straks give din behandler besked. For det meste er disse bivirkninger midlertidige og vil aftage, når din krop har vænnet sig til massage.

Forside > Behandlinger > Lymfemassage