Lægeeksamineret massør i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få lægeeksamineret massør i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få lægeeksamineret massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med din lægeeksamineret massør, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis lægeeksamineret massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor din lægeeksamineret massør ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for din lægeeksamineret massage.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel lægeeksamineret massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få lægeeksamineret massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en lægeeksamineret massør.

Lægeeksamineret massør

En kvalificeret massør er en person, der har gennemgået den nødvendige uddannelse til at give massage med terapeutiske fordele. Der findes mange forskellige former for massage, og ikke alle er egnede til alle. Derfor er det vigtigt at rådføre sig med en kvalificeret massør, før du bestiller en session.

Hvor arbejder en lægeeksamineret massør?

Lægeeksaminerede massører arbejder ofte på klinikker, hospitaler eller andre sundhedsplejefaciliteter. De kan også arbejde i privat praksis. I nogle tilfælde kan medicinske massører yde mobile tjenester til klienter, der ikke er i stand til at rejse til en klinik eller et hospital.

Massageuddannelse for lægeeksamineret massør

Kvalificerede massører skal have gennemført et akkrediteret massageuddannelsesprogram, som massøren eksamineres i af en uddannet læge. Uddannelsens længde varierer afhængigt af den type massage, der studeres. For eksempel , skal lægelige massører, der ønsker at give svensk massage, gennemføre en uddannelse på mindst 500 timer.

Efter endt massageuddannelse for lægeeksamineret massør

Efter at have afsluttet et akkrediteret massageuddannelsesprogram skal massageterapeuten bestå en skriftlig og praktisk prøve for at få en licens. I nogle tilfælde kan massageterapeuten også være forpligtet til at gennemføre efteruddannelseskurser for at bevare sin licens.

Behandlinger en lægeeksamineret massør kan udføre

Lægeeksaminerede massører bruger en række forskellige teknikker til at lindre smerter og fremme afslapning. Disse teknikker omfatter, men er ikke begrænset til:

Svensk massage: Dette er den mest almindelige type massage. Den anvender lange, glatte strøg for at fremme afslapning og lette muskelspændinger.

Dybvævsmassage: Denne type massage bruges til at løsne kroniske muskelspændinger. Terapeuten bruger langsomme, dybe strøg og tryk for at nå de dybeste lag af muskelvævet.

Triggerpunktsmassage: Denne type massage bruges til at lindre smerter i bestemte områder af kroppen. Terapeuten lægger pres på triggerpunkter, som er muskelknuder, der kan forårsage smerte i andre dele af kroppen.

Sportsmassage: Denne form for bruges til at forebygge og behandle skader, der opstår under fysisk aktivitet. Terapeuten anvender en række forskellige teknikker til at strække og massere muskler og bindevæv.

Hvor meget koster en lægeeksamineret massør?

Prisen for en lægeeksamineret massør varierer afhængigt af længden af sessionen, den type massage, der udføres, og stedet for af tjenesten. Men det er værd at bemærke, at en lægeeksamineret massør er dyrere end end almindelig massør grundet kvalifikationsforskellen. Generelt koster en 30-minutters session 400-500 kr., mens en 60-minutters session koster 600-700 kr.

Forside > Behandlinger > Lægeeksamineret massør