Kranio sakral massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få kranio sakral massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få kranio sakral massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med kranio sakral massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis kranio sakral massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor kranio sakral massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for kranio sakral massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel kranio sakral massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få kranio sakral massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en kranio sakral massør.

Kranio sakral massage

Kranio sakral massage er en blid, men kraftfuld teknik, der kan bruges til at lindre smerter og spændinger i kroppen. Det siges at være gavnligt for en bred vifte af problemer, fra kroniske smerter til migræne. I denne artikel vil vi tage et kig på, hvad behandlingsformen er, prisen for behandlingen, de fordele den medfører, de bivirkninger som kan opstå og svare på ofte stillede spørgsmål om kranio sakral massage.

Hvad er kraniosakral massage?

Kraniosakral massage er en terapiform, der bruger blidt tryk og manipulation til at løsne spændinger i kroppen. Det siges at være gavnligt for en lang række problemer, fra kroniske smerter til migræne. Terapeuten vil bruge sine hænder til at føle efter eventuelle begrænsninger i det kraniosakrale system og frigør dem ved hjælp af et blidt tryk.

Hvad er fordelene ved kranio sakral massage?

Der er mange fordele ved kranio sakral massage, bl.a:

– Lindring af spændingshovedpine og migræne

– Reduceret stress og angst

– Forbedret ledbevægelighed

– Forbedret sove

– Reduceret smerte ved kroniske lidelser

Hvor meget koster kranio sakral massage?

Prisen for kranio sakral massage varierer afhængigt af terapeuten, men er typisk omkring 450 kr. til 1.000 kr. pr. time. Nogle terapeuter tilbyder lavere priser til studerende eller dem på et budget, hvis du f.eks. anvender et klippekort eller aftaler en fast tid hver uge, måned el.lign.

Hvad er bivirkningerne af kranio sakral massage?

Som med enhver form for terapi er der nogle potentielle bivirkninger, der kan forekomme ved kranio sakral massage. Disse omfatter

– Træthed

– Hovedpine

– Svimmelhed

– Kvalme

– Opkastning

– Blødning

– Blå mærker

– Infektion

Ofte stillede spørgsmål om kranio sakral massage

Er kranio sakral massage sikkert?

Ja, kranio sakral terapi er generelt sikker, når den udføres af en uddannet terapeut. Men som med enhver form for terapi er der nogle potentielle bivirkninger, der kan forekomme. Hvis du oplever nogen af de bivirkninger, der er nævnt ovenfor, skal du stoppe behandlingen og tale med din terapeut.

Kan jeg få kraniosakralmassage, hvis jeg er gravid?

Kranio sakral massage er generelt sikkert for gravide kvinder, når den udføres af en uddannet terapeut. Du bør dog altid rådføre dig med din læge, før du begynder på en ny form for terapi under graviditet.

Kan børn få kraniosakralmassage?

Ja, børn kan har kranio sakral massage, men det er vigtigt at finde en terapeut, der har erfaring med at arbejde med børn. Spørg altid din læge, før du begynder på en ny form for terapi med et barn.

Er kranio sakral massage dækket af forsikringen?

Kranio sakral massage er typisk ikke dækket af forsikringen. Nogle terapeuter kan dog tilbyde et forskelligt gebyr baseret på din indkomst. Du bør altid spørge om priser og betalingsmuligheder, inden du begynder behandlingen.

Er kraniosakralmassage smertefuldt?

Nej, kraniosakralmassage er typisk ikke smertefuldt. Terapeuten vil bruge sine hænder til at mærke efter eventuelle begrænsninger i det kraniosakrale system og frigøre dem ved hjælp af blid tryk. Hvis du oplever smerter under behandlingen, skal du stoppe og tale med din terapeut.

Forside > Behandlinger > Kranio sakral massage