Hovedbundsmassage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få hovedbundsmassage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få hovedbundsmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med hovedbundsmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis hovedbundsmassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor hovedbundsmassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for hovedbundsmassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel hovedbundsmassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få hovedbundsmassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en hovedbunds massør.

Hovedmassage

Hvis du kan lide at holde dit hår sundt og glansfuldt, har du måske hørt om hovedbundsmassage. Men hvad er hovedbundsmassage? Hvad er fordelene ved det? Hvor meget koster det? Og er der nogen bivirkninger?

Det kigger vi nærmere på nedenfor.

Hvad er hovedbundsmassage?

Hovedbundsmassage er en massageform, der bruges til at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og fremme hårvæksten. Terapeuten bruger sine hænder til at massere hovedbunden og kan bruge olier eller cremer for at gøre det mere effektivt.

Fordelene ved hovedbundsmassage

Der er mange fordele ved hovedbundsmassage, herunder:

  • forbedret blodcirkulation i hovedbunden, hvilket kan bidrage til at fremme hårvækst
  • lindring af stress og spændingshovedpine
  • forbedret søvn
  • lindring af nakkesmerter

Hvor meget koster hovedbundsmassage?

Priserne for hovedbundsmassage varierer afhængigt af terapeuten. Du kan forvente at skulle betale omkring 350 kr. til 575 kr. for en times behandling.

Er der nogen bivirkninger forbundet med hovedbundsmassage?

Der er ingen kendte bivirkninger ved hovedbundsmassage. Som ved enhver massage er der dog en lille risiko for blå mærker eller skader. Spørg altid din terapeut, før du får massage, hvis du har nogen sundhedsmæssige problemer eller er gravide.

Ofte stillede spørgsmål om hovedbundsmassage

Hvad er forskellen mellem hovedbundsmassage og hovedmassage?

Hovedbundsmassage er en type massage, der bruges til at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden og fremme hårvæksten. Hovedmassage er en type massage, der bruges til at lindre spændingshovedpine, stress og nakkesmerter.

Hvor ofte skal jeg få hovedbundsmassage?

Der er ingen fast frekvens for hovedbundsmassage. Tal med din terapeut om, hvor ofte du bør få massage for at opnå de bedste resultater.

Kan jeg lave hovedbundsmassage derhjemme?

Du kan udføre hovedbundsmassage derhjemme ved hjælp af dine hænder eller en hovedbundsmassager. Tal altid med din terapeut, før du begynder på et massagebehandlingsprogram i hjemmet.

Forside > Behandlinger > Hovedbundsmassage