Gua sha massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få gua sha massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få gua sha massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med gua sha massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis gua sha massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor gua sha massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for gua sha massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel gua sha massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få gua sha massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en gua sha massør.

Gua sha massage

Gua sha er en gammel kinesisk medicinsk massageteknik, der har været brugt i århundreder til behandling af en række forskellige medicinske tilstande. Det er en form for gnidningsmassage, hvor terapeuten bruger et stumpt værktøj til at glatte og skrabe huden. Det siges, at teknikken bl.a. hjælper med at forbedre blodcirkulationen og lindre smerter og muskelspændinger. Men hvad mere skal du vide om gua sha massage? Jo, herunder introducerer vi dig til behandlingsformen og gennemgår de vigtigste punkter at vide, før du bestiller en tid:

Hvad er gua sha massage?

Gua sha-massage er en form for kinesisk medicinsk massageteknik, der har været anvendt i århundreder til behandling af en række forskellige medicinske tilstande. Terapeuten bruger et stumpt redskab til at glatte og skrabe huden, hvilket bl.a. siges at forbedre blodcirkulationen og lindre smerter og muskelspændinger.

Hvad koster en gua sha-massage?

Prisen for en gua sha-massage kan variere afhængigt af terapeuten og stedet. Den er dog generelt billigere end andre former for massageterapi.

Hvad er fordelene ved gua sha-massage?

Der er mange påståede fordele ved gua sha massage, herunder forbedret blodcirkulation, smertelindring og muskelafspænding. Der er dog kun begrænset videnskabelig dokumentation til støtte for disse påstande.

Forbedret blodcirkulation: En af de vigtigste fordele ved gua sha-massage er forbedret blodcirkulation. Den skrabende bevægelse hjælper med at flytte blod og lymfevæske rundt i kroppen, som kan bidrage til at forbedre den generelle cirkulation og reducere inflammation.

Smertelindring: Gua sha-massage bruges ofte til at lindre smerter, især i nakken , skuldre og ryg. Den skrabende bevægelse hjælper med at opløse arvæv og muskelknuder, hvilket kan hjælpe med at reducere smerter og spændinger.

Muskelafspænding: gua sha massage siges også at hjælpe med at slappe af i musklerne. Den glatte og blide gnidningsbevægelse kan hjælpe med at lindre spændinger og stress, så du kan slappe mere af og få et bedre helbred både fysisk og psykisk.

Bivirkninger af gua sha-massage

Der er få kendte bivirkninger ved gua sha-massage. Men som med enhver form for massagebehandling kan nogle mennesker opleve mindre ubehag eller hudirritation.

Ofte stillede spørgsmål om gua sha-massage

Nedenfor er nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om gua sha massage.

Hvordan foregår en gua sha massage?

Ved gua sha-massage bruges et stumpt værktøj til at glatte og skrabe huden. Denne skrabende bevægelse hjælper med at forbedre blodcirkulationen og lindre smerter og muskelspændinger, blandt andre fordele.

Hvilke risici er der forbundet med gua sha-massage?

Som med enhver massagebehandling er der nogle risici forbundet med gua sha-massage. Mindre ubehag eller hudirritation er de mest almindelige bivirkninger.

Kan jeg lave gua sha massage i hjemmet?

Gua sha-massage er en teknik, som bør udføres af en uddannet terapeut. Det anbefales ikke at forsøge at udføre gua sha-massage derhjemme.

Forside > Behandlinger > Gua sha massage