Gratis massage i dit eget hjem

Intet er gratis i denne verden, og det gælder også massage – i hvert fald til en vis grad. For RaskRask er en hjemmeside/bookingportal, som har et landsdækkende netværk af billige og mobile massører, der ud og giver massage i dit hjem. De tilbyder en kvalitetsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med din massage, får du 45 min gratis massage.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør.

Gratis massage

Der er mange måder at få en gratis massage på. Du kan søge på nettet, spørge venner eller kigge efter særlige tilbud. Men hvad er den bedste måde at få en gratis massage på?

Måder hvorpå du kan få en gratis massage

Gratis første massage session: Den bedste måde at få en gratis massage på er at finde en lokal massageterapeut, som er villig til at give dig en gratis session. Dette kan gøres ved at ved at søge på nettet, spørge venner eller kigge efter særlige tilbud. Når du har fundet en terapeut, kan du bestille en tid og nyde din gratis massage.

Kvalitetsgaranti: RaskRask er en hjemmeside og sammenslutning af over 200 massører i hele landet som tilbyder en kvalitetsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med massagen, får du 45 min gratis massage som kompensation.

Massageskoler: Massageskoler tilbyder ofte gratis massage af deres studerende, da de skal lære at give korrekt massage. Så hvis du tager fat i de skoler der ligger nær dig, kan du helt sikkert finde en gratis massagetid.

Rabatkoder: Sidst men ikke mindst kan du drage fordel af de rabatkoder som udstedes af de forskellige massører og massageklinikker. Det er typisk i forbindelse med åbning af ny klinik, at de tilbyder gratis massage.

Forside > Behandlinger > Gratis massage