Fysiurgisk massage i dit hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få fysiurgisk massage i dit hjem ved at booke en tid hos en fysiurgisk massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få fysiurgisk massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med den fysiurgisk massage eller fysiurgiske massør, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis fysiurgisk massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor den fysiurgiske massage ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en fysiurgisk massør og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af fysiurgiske massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få fysiurgisk massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en fysiurgisk massør.

Fysiologisk massage

Hvad er fysiologisk massage?

Fysiurgisk massage er en form for kropsarbejde, hvor der anvendes et let til moderat tryk på muskler og bindevæv. Formålet er at løsne muskelspændinger, korrigere kropsholdning, forbedre cirkulationen, øge leddenes bevægelighed, afspænde musklerne, forbedre fleksibiliteten i muskler og ledbånd og hjælpe med at lindre smerter i ryggen eller andre dele af kroppen. Dybvævsmassage er ikke beregnet til afslapningssessioner, mens fysiologisk massage fokuserer på at lindre smerter i kroppen.

Fysiologisk massage kan udføres i professionelle omgivelser eller i hjemmet, hvilket gør den mere tilgængelig for offentligheden. Det er ideelt for folk, der ønsker at lindre rygsmerter eller har begrænset mobilitet på grund af ubehag forårsaget af at sidde hele dagen.

For mere information læs vores artikel om priser for fysiurgisk massage.

Fordelene ved fysiologisk massage

Fysiologisk massage har evnen til at forbedre livskvaliteten for dem, der lider af rygproblemer, nakkesmerter og hovedpine. Den reducerer spændinger og stress og fremmer det generelle velbefindende ved at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen. Fysiologisk massage er en form for blid ikke-invasiv terapi, der giver en beroligende og lindrende fornemmelse.

Fysioterapi massage anvendes oftest af personer med kroniske smerter, men kan også bruges til behandling af skader i forbindelse med sports- eller bilulykker samt negative virkninger af stress på kroppen. Fysiologisk massage er blevet udført i tusindvis af år, og der findes henvisninger til dens fordele i gamle kinesiske tekster. Fysiologisk massage er baseret på troen på, at kroppens livsenergi strømmer gennem 14 indre organer eller meridianer. Ifølge teksterne stimulerer fysiologisk massage disse meridianer og genopretter strømmen af livsenergi i hele kroppen, hvilket genopretter balancen og forbedrer sundheden. 

Fysioterapeut Stacy Porfido påstår at fysioterapeut massage er gavnlig for dem, der lider af stress, træthed, depression eller søvnløshed. Fysiologisk massage giver kroppen mulighed for at hvile og restituere, hvilket kan forbedre blodcirkulationen og frigive endorfiner, hvilket giver mulighed for en sundere sindstilstand. En af de største fordele ved fysiologisk massage er, at det ikke kræver nogen stor indsats fra din side.

For mere information læs vores artikel om fordele ved fysiurgisk massage.

Hvem kan fysioterapeutisk massage være godt for?

Fysiologisk massage kan være særligt godt for dem, der lider af rygsmerter eller har begrænset mobilitet på grund af ubehag forårsaget af at sidde hele dagen, da massageformen fokuserer på at lindre smerter i kroppen.

Hvordan forløber en fysiologisk massage session sig?

En fysiologisk massage varer typisk op til en time. Den starter med, at fysioterapeuten påfører olie på patienten. Derefter masserer fysioterapeuten hovedet og ansigtet og kan fortsætte ned ad ryggen eller armene, afhængigt af hvad der er behov for. Til sidst vil fysioterapeuten massere ben og fødder. Fysioterapeuterne kan også lægge pres på bestemte steder for at afhjælpe patientens smerter.

Hvordan adskiller fysioterapi massage sig fra dybvævsmassage?

Ved fysio massage er der intet ubehag under behandlingen. Fysiologisk massage udføres med let eller medium tryk og virker på alle områder af kroppen.

Forskningsundersøgelser om fysiologisk massage

En canadisk forskningsundersøgelse havde til formål at undersøge virkningerne af massage på fysiologiske (hjertefrekvens, blodtryk og åndedrætsfrekvens) og kliniske (smerteintensitet, lænderygfunktion) variabler under en muskeltræthedsopgave hos deltagere med CLBP (en engelsk forkortelse for kroniske smerter i nedre del af ryggen). Fysiologiske målinger blev foretaget før testen for at fastlægge baselineværdier. Kliniske vurderinger blev foretaget 15 minutter efter testen, og konklusionen af resultaterne viste, at massage havde en signifikant indvirkning på hjertefrekvens, systolisk blodtryk og respiratoriske funktionsvariabler. Desuden var smertescorerne i behandlingsgruppen signifikant lavere sammenlignet med kontrolgruppen.

Denne undersøgelse viste overordnet set, at fysiurgisk massage havde en positiv effekt på det kardiovaskulære og respiratoriske system sammen med en reduktion af smertesymptomer under muskelspændinger.

Der findes også en række bivirkninger, som du skal være opmærksom på, og du kan læse mere om dette i vores artikel om bivirkninger ved fysiurgisk massage.

Forside > Behandlinger > Fysiurgisk massage