Fodmassage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få fodmassage i dit hjem ved at booke en tid hos en fodmassør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få fodmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med fodmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor fodmassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en fodmassør og tidspunktet for fodmassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel fodmassage

Du er garanteret professionel fodmassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af fodmassører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få fodmassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en massør.

Massage til fødder

En fodmassage kan have mange forskellige fordele, lige fra at hjælpe med at forbedre cirkulationen og afslapning til at lindre ømme muskler. Herunder vil vi tale om forskellige typer fodmassage, deres fordele og hvad studier siger om dem.

Hvad er en fodmassage?

En fodmassage kan være enten passiv eller aktiv. Ved passiv fodmassage lægger modtageren sig ned og lader giveren manipulere med fødderne. Ved aktiv fodmassage sidder begge personer op og giver og modtager massagen samtidig.

For mere information læs vores artikel om fordele ved fodmassage.

Typer af fodmassage

Der findes en lang række forskellige former for fodmassage med hver deres fordele.

Sole-massage. Denne type massage, også kendt som “figurerende strøg”, indebærer, at man placerer hænderne med håndfladen nedad på hver side af fodsålen og langsomt glider hen mod tæerne. Denne teknik øger cirkulationen i de nedre lemmer. Som en ekstra fordel afslapper trykket på fodsålen musklerne, hvilket gør det lettere for personer med diabetes at vedligeholde en ordentlig fodpleje.

Petrissage-massage. Petrissage indebærer, at man bruger håndflader og fingre til at klemme, skubbe, trække, rulle eller på anden måde manipulere musklerne. Ved at lægge pres på forskellige måder på forskellige dele af foden kan denne type massage hjælpe med at afspænde musklerne og løsne op for spændinger i problemområder.

Friktioner. Ved friktioner bevæger man hænderne over fødderne med et medium til højt tryk for at forbedre blodcirkulationen, mindske muskelsmerter og frigøre giftstoffer gennem sved.  Friktioner udføres typisk med tørre hænder og hjælper med at lindre symptomerne på almindelige fodlidelser som f.eks. fasciitis plantaris og hævelse.

Zoneterapi. Zoneterapi er et massagesystem, der fokuserer på at lægge pres på forskellige punkter for at påvirke organer og kirtler. I en fodmassage svarer disse punkter til forskellige dele af foden. Refleksologi menes at forbedre blodcirkulationen.

For mere information læs vores artikel om bivirkninger ved fodmassage.

Forskningsundersøgelser om fodmassage

En undersøgelse foretaget af professorer fra Universiti Teknologi MARA i Malaysia hævder, at fodmassage forbedrer cirkulationen, reducerer hævelser, forbedrer din søvnkvalitet og reducerer blodtrykket. Derudover kan det at modtage fodmassage være med til at slappe af i musklerne og frigive endorfiner, som får dig til at få det bedre med livet generelt.

En anden undersøgelse viste, at en fodmassage hjalp til at reducere stress og træthed, samtidig med at den øgede følelsen af at være energisk.

Hvad koster en fodmassage?

Prisen for en fodmassage hos en fodmassør fra RaskRask starter fra 398 kr. Prisen varierer alt efter hvor du bor, idet der ikke er en fast pris. Nogle fodmassører tager en lavere pris, mens andre tager en højere pris.

For mere information læs vores artikel om fodmassage priser.

Forside > Behandlinger > Fodmassage