Firmamassage i hele Danmark

Gør ligesom hundredevis af andre virksomheder og lav en massageordning med RaskRask, som har et netværk af 200+ uddannede massører.

Afspil video om Firmaejer Ulf fortæller om hans oplevelse med firmamassage

Mød firmaejer Ulf som fortæller om sin oplevelse med RaskRask

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet virksomheder med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med din firmamassage, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Send en e-mail

Du sender en e-mail, og så vender RaskRask straks tilbage, så du kan få skræddersyet en firmamassage løsning til din virksomhed.

2) Massøren kører ud til firmaet

Massøren besøger din virksomhed og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Du slipper for administration

RaskRask har styr på medarbejder- og arbejdsgiverbetaling, således du slipper for administration.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask hundredevis af virksomheder med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask har Danmarks bedst anbefalede massører, og de hjælper virksomheder som Nike og B&O med at få massage.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor virksomheder kan bestille firmamassage. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i inden for firmaets vægge. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer, som tilbyder firmamassage.

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til sportsmassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at din virksomhed kan benytte sig af deres service.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom alt udstyr så som massagebriks og olie.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og din virksomhed er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke kontaktet RaskRask?

Indsend din e-mail – så tager RaskRask fat i dig inden for kort tid.

Massageordning

Massage er en af de ældste og mest naturlige former for helbredelse, der går flere tusinde år tilbage i tiden. Det er en praksis, hvor man anvender tryk og manipulerer muskler og bindevæv for at forbedre sundhed og velvære. I de seneste år er firmamassage blevet mere og mere populær i erhvervslivet som en måde at forbedre medarbejdernes sundhed og produktivitet på.

Fordelene ved virksomhedsmassage

Der er mange fordele ved firmamassage, både for medarbejderne og for virksomheden. Nogle af de vigtigste fordele er bl.a: nedsat stressniveau, forbedret fokus og produktivitet, forebyggelse af arbejdsskader på arbejdspladsen og forbedret fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Samlet set er virksomhedsmassage en fantastisk måde at forbedre medarbejdernes sundhed og velvære på, og det kan føre til en mere produktiv og harmonisk arbejdsplads.

For mere information læs vores artikel om fordele ved firmamassage.

Skattemæssige fradrag for virksomheder, der implementerer en massageordning

Danske virksomheder, der implementerer en massageordning, kan muligvis gøre krav på et skattefradrag hos SKAT. I henhold til dansk lovgivning kan virksomheder trække udgifterne til massage, der ydes til medarbejdere, fra som en erhvervsmæssig udgift. Dette omfatter udgifter til ansættelse af en massageterapeut, udgifter til massageudstyr og udgifter til massageolier eller -lotioner.

Så hvis du leder efter en måde at reducere dine forretningsudgifter på og forbedre medarbejdernes sundhed og velvære på, så overvej at indføre firmamassage for din virksomhed. Ikke alene vil dine medarbejdere sætte pris på den ekstra opmærksomhed, men du vil også nyde godt af de skattemæssige fordele.

For mere information læs vores artikel om SKAT af firmamassage

Priser for firmamassage

Priserne for firmamassage hos RaskRask starter fra 224 kr. eksklusiv moms for 30 min. massage. Denne pris gælder, hvis du som virksomhed indgår en fast aftale om firmamassage, hvor massøren eller massørerne kommer forbi jeres virksomhed en gang i ugen, måneden eller hvad der nu passer jer. Massøren eller massørerne medbringer selv alt udstyr: massagebriks, olie, håndklæde mv.

For mere information læs vores artikel om firmamassage priser.

Forskning i massage til erhverv

Der er en voksende mængde forskning, der understøtter fordelene ved virksomhedsmassage, som typisk har en indflydelse på medarbejdere. En undersøgelse fra University of Miami viste, at medarbejdere, der modtog massageterapi, rapporterede om lavere stressniveauer, bedre fokus og bedre arbejdspræstationer. Desuden kan regelmæssig massage hjælpe med at forebygge skader på arbejdspladsen ved at øge fleksibiliteten og bevægelsesfriheden.

En anden undersøgelse fra Touch Research Institute ved University of Miami viste, at massage kan forbedre kognitive funktioner og hukommelse. Undersøgelsen viste, at voksne, der modtog massageterapi i 15 minutter to gange om ugen i fire uger, havde forbedrede resultater på test af kognitive funktioner og hukommelse.

Dette er blot nogle få eksempler på de mange forskningsundersøgelser, der er blevet gennemført om fordelene ved virksomhedsmassage og effekten på medarbejdere. Beviserne er klare: Virksomhedsmassage er en fantastisk måde at forbedre medarbejdernes sundhed og velvære på og kan føre til en mere produktiv og harmonisk arbejdsplads. Hvis du leder efter en måde at forbedre dine medarbejderes sundhed og produktivitet på, kan du overveje at indføre en massageordning for din virksomhed.

Reducer arbejdsrelaterede skader med firmamassage

Arbejdsrelaterede skader opstår ofter på kontorer, hvor størstedelen af tiden bruges på en stol med næsen foran skærmen. Firmamassage giver sundere medarbejdere, mere tilfredse medarbejdere, så derfor kan du med fordel få lavet en skræddersyet massageordning hos RaskRask. Firmamassage er altså en frynsegode, som er til fordel for både medarbejdere, men så sandelig også virksomheden som helhed.

Forside > Behandlinger > Firmamassage