Fibersprængning massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få fibersprængning massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få fibersprængning massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med din fibersprængning massage, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis fibersprængning massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor fibersprængning massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for fibersprængning massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel fibersprængning massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få fibersprængning massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en fibersprængning massør.

Massage mod fibersprængning

Hvis du er en af de mange mennesker, der lider af fibersprængning, søger du måske en måde at lindre smerten på. Massage er en behandlingsform, der har vist sig at være effektiv til at reducere symptomerne på fibersprængning. I denne artikel vil vi tage et kig på, hvad en fibersprængning er, hvad symptomerne er, hvordan massage kan hjælpe, hvilke sundhedsmæssige fordele og bivirkninger der er ved massage af fibersprængning og hvad en massage koster.

Hvad er en fibersprængning?

En fibersprængning er en type forstuvning, der påvirker anklen. Den skyldes en bristning eller rift i et eller flere af de ledbånd, der støtter ankelleddet. Det mest almindelige symptom på en ankelforstuvning er smerte. Andre symptomer omfatter hævelse, blå mærker, stivhed og gangbesvær.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved massage mod fibersprængning?

Massage har vist sig at være en effektiv behandling af fibersprængning. Det kan hjælpe med at reducere smerte, hævelse og stivhed. Massage kan også forbedre bevægelsesomfanget og mobiliteten. Desuden har massage vist sig at have en række andre sundhedsmæssige fordele, herunder forbedret blodcirkulation, mindre stress og angst og bedre søvnkvalitet.

Hvad er bivirkningerne af massage mod fibersprængning?

Massage er en sikker behandling med få bivirkninger. Nogle mennesker kan dog opleve mindre ubehag eller ømhed efter en massagesession.

Hvor meget koster en massage mod fibersprængning?

Prisen for en massage for forstuvning af læggen varierer afhængigt af terapeuten og stedet. I gennemsnit koster en times massage dog omkring 450 kr.

Hvis du lider af en fibersprængning, kan massage være en behandling, der kan hjælpe med at reducere dine symptomer. Massage har vist sig at være en effektiv måde at forbedre bevægelsesomfanget og mobiliteten samt reducere smerter, hævelse og stivhed. Derudover har massage en række andre sundhedsmæssige fordele. Massage er en sikker behandling med få bivirkninger. Prisen for en times massagesession ligger typisk omkring de 400-500 kr.

Forside > Behandlinger > Fibersprængning massage