Børnemassage fra 398 kr.

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få børnemassage i dit hjem ved at booke en tid hos en børnemassør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få børnemassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med børnemassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis børnemassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor børnemassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for børnemassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel børnemassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få børnemassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en børnemassage?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en børnemassør.

Børnemassage

 

Der er mange fordele forbundet med børnemassage, hvilket gør det til en fremragende mulighed for alle, der søger en måde at forbedre deres barns sundhed på. Vi vil dykke ned i, hvad børnemassage er, hvad det koster at få børnemassage, de sundhedsmæssige fordele ved børnemassage og de mulige bivirkninger ved børnemassage. I slutningen af denne artikel vil vi give et par ressourcer til dem, der er interesseret i at lære mere om børnemassage.

Hvad er børnemassage?

Børnemassage er den handling at massere et barns krop for at opnå sundhedsmæssige fordele. Dette kan gøres med hænderne eller med særlige redskaber som f.eks. en massagebold eller -rulle. Typisk bruges børnemassage til børn, der ikke er i stand til at kommunikere godt.

Hvad koster børnemassage?

Prisen for børnemassage kan variere alt efter massør og sted. De fleste steder opkræver dog mellem 250 og 450 kr. for en times behandling. Såfremt du vælger en højtuddannet massør i en storby, rammer prisen den høje ende – og omvendt.

Sundhedsmæssige fordele ved børnemassage

Der er mange fordele forbundet med børnemassage, både fysisk og psykisk. Her er fem af de mest bemærkelsesværdige:

En af de mest imponerende fordele ved børnemassage er dens evne til at forbedre søvnen. Når et barn har svært ved at sove, kan massage være en god måde at hjælpe det med at slappe af og falde lettere i søvn.

Reducerer stress og angst – Et barns krop arbejder hele tiden på at håndtere stress, og det kan med tiden kræve sin pris. Massage hjælper med at reducere mængden af stresshormoner i kroppen, hvilket fører til en mere afslappet tilstand.

Øger immunforsvaret – Massage er med til at øge lymfedrænage, hvilket styrker immunforsvaret. Forbedret immunitet betyder, at et barn er mindre sandsynligvis bliver syge.

Fremmer muskelvækst og -udvikling – Massage er med til at stimulere produktionen af væksthormoner, som er vigtige for muskelvækst og -udvikling.

Lindrer smerter – Massage bruges ofte til at lindre smerter hos voksne, og det kan også være effektivt for børn. Det kan hjælpe med at reducere mængden af smertestillende medicin, som et barn har brug for , og det kan også bidrage til at fremskynde helingsprocessen.

Potentielle bivirkninger af børnemassage

Ligesom der er mange fordele ved børnemassage, er der også et par potentielle bivirkninger, som man skal være opmærksom på:

Irritabilitet – Hvis et barn er konstant stresset, kan massage af barnet føre til endnu mere irritabilitet. Dette derfor er det vigtigt, at man kun masserer et barn, når det er roligt og afslappet.

Øget søvnighed – Efter en massage kan et barn føle sig meget træt og have lyst til at sove. Dette er normalt og bør ikke give anledning til alarm.

Kvalme – Nogle børn kan opleve kvalme efter en massage. Hvis dette sker, er det bedst at stoppe massagen og konsultere en læge.

Allergisk reaktion – Nogle børn kan få en allergisk reaktion på massageolien eller -lotionen. Hvis dette sker, skal du afbryde brugen og konsultere en læge.

Forside > Behandlinger > Børnemassage