Billig massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få billig massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få billig massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med den billige massage, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for den billige massage.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel, billig massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af billige massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få billig massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte billige massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en billig massør.

Billig massør

Massage er en af de ældste og mest naturlige former for healing. Det siges, at massage har eksisteret i over 3.000 år. De gamle kinesere, indere, grækere og romere brugte alle massage som en form for healing. Massage er brugen af hænder eller apparater, der trykker, gnider eller vibrerer huden og musklerne. I dag bruges massage til afslapning, smertelindring og til at forbedre blodcirkulationen.

De forskellige typer massage

Der findes mange forskellige former for massage. De mest almindelige er svensk massage, dybdegående massage og akupunkturmassage. Ved svensk massage anvendes lange strøg, æltning og cirkulære bevægelser for at slappe af i musklerne. Ved dybvævsmassage anvendes et fastere tryk og langsommere bevægelser for at hjælpe med at løsne op for spændinger i musklerne. Akupunkturmassage er en type asiatisk massage, hvor man bruger akupunkturnåle til at afhjælpe spændinger og smerter.

Hvad koster en massage?

Prisen for en massage afhænger af massagetypen og terapeuten. Svensk massage koster normalt mellem 350 til 450 kr. i timen. Dybvævsmassage koster normalt mellem 500 kr. og 750 kr. i timen. Akupunkturmassage koster typisk mellem 675 kr. og 875 kr. i timen

Sådan finder du en billig massør

Hvis du er på udkig efter en billig massør, er der mange måder at finde en. Du kan spørge dine venner, søge på nettet eller gå til en lokal massageskole. Herunder gennemgår vi måder, hvorpå du kan finde en billig massør:

1: Spørg dine venner

Hvis du kender en god massør, kan du bede dem om en anbefaling. Massageterapeuter giver ofte rabatter til deres venner og familie.

2: Søg online

Der er mange hjemmesider, der indeholder en liste over massageterapeuter i dit område. Du kan normalt finde en liste over terapeuter, der tilbyde en rabat.

3: Gå på en lokal massageskole

Nogle massageskoler tilbyder rabatter til deres elever. Du kan også finde studerende terapeuter, der søger arbejde.

4: Spørg på en lokal spa

Mange lokale kurbade tilbyder rabatter til deres kunder. Du kan også spørge i receptionen og høre, om det er noget de tilbyder.

5: Dealsites

Dealsites har ofte gode tilbud på massage og massageophold, som du kan benytte dig af. Der er ofte mange procenter at spare.

6: MassageValg

Med MassageValg kan du finde en lokal, mobil og i de fleste tilfælde også billig massør, som er uddannet og forsikret. Så book en tid gennem os og vælg mellem 200+ massører.

Hvis du leder efter en autoriseret og billig massør, kan du anvende raskrask.dk, som er vores samarbejdspartner.

Sundhedsmæssige fordele og bivirkninger ved massage

Massage har mange sundhedsmæssige fordele, såsom at reducere stress, lindre spændingshovedpine og forbedre cirkulationen. Det kan også hjælpe med at lindre smerter i muskler og led. Massage er en sikker behandling med få bivirkninger. Hvis du er gravid eller har en medicinsk tilstand, skal du dog kontakte din læge, inden du får massage.

Forside > Behandlinger > Billig massage