Bestil massage fra 398 kr.

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og bestil massage til dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Bestil en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for massagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører du kan bestille

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke bestilt massage?

Det tager kun 2 minutter at bestille en tid hos en massør.

Bestil massage

Du kan læse lidt mere om, hvordan du bestiller en massage og de mange fordele der er knyttet til at bestille online.

Der er mange måder, hvorpå du kan booke/bestille en massage. Du kan gøre det via telefon eller online, såfremt din udvalgte massør har en bookingplatform.

RaskRask er en massageplatform, som har over 200 massører tilknyttet, og du kan booke en tid online på under 1 minut. Desuden udsteder de en tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke er tilfreds med massagen, får du 45 min gratis massage som kompensation. Derudover skal det siges, at platformen har Danmarks bedst anbefalede massører, og du kan læse anmeldelser og profiltekster for hver enkel massør.

Der er mange fordele ved at booke en massage online

-Du kan sammenligne priser og læse anmeldelser, før du træffer din beslutning

-Du kan finde en massør, der er tæt på dig

-Online booking er hurtigt og nemt

-Du kan normalt finde særlige tilbud og rabatter online

Så hvis du ønsker at bestille en massage, er det bedste sted at starte ved at kigge på nettet. Der er mange hjemmesider, der tilbyder massagetjenester, så tag dig god tid og sammenlign priserne, før du træffer din beslutning. RaskRask er et fantastisk website, der tilbyder et bredt udvalg af massører, og du kan bestille en tid på under 1 minut!

Forside > Behandlinger > Bestil massage