Baby massage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og bestil en baby massage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få baby massage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med baby massagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis baby massage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor baby massage ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for baby massage.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel baby massage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få baby massage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en baby massage?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en baby massør.

Baby massage

Babymassage er blevet et populært fænomen, fordi det viser sig at fremme et barns sundhed. Du kan selv massere din baby, men hvis du vil have mest ud af din massage, bør du booke en professionel baby massør. Men hvad er babymassage?

Hvad er babymassage?

Babymassage er en blid påføring af tryk og strøg på din babys hud. Det kan gøres med olie eller lotion, og det bruges ofte som en måde at beroliger og afslapper en baby.

Hvad koster en babymassage?

Den gennemsnitlige pris for babymassage er ca. 375 kr. pr. session, men det kan variere afhængigt af hvor du bor. Nogle massører kan tilbyde pakketilbud, hvis du bestiller flere sessioner. F.eks. et klippekort eller en fast aftale kan presse prisen i bund. Så det handler om at benytte sig og udnytte alle muligheder.

5 sundhedsmæssige fordele ved babymassage

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved babymassage, bl.a følgende:

Fremmer afslapning og søvn: En af de vigtigste grunde til, at folk giver babymassage, er, at det hjælper til at fremme afslapning og kan endda hjælpe babyer til at sove.

Reducerer stress og angst: Massager kan hjælpe med at reducere stress og angst hos både babyer og forældre.

Hjælper til fordøjelsen: Massalder kan hjælpe med at forbedre barnets fordøjelse samt lindre forstoppelse og kolik.

Styrker immunsystemet: Regelmæssig massage kan hjælpe med at styrke dit barns immunsystem og kan være med til at reducere sandsynligheden for infektioner.

Fremmer tilknytning: Babymassage er en god måde for forældre at knytte bånd til deres barn og kan være med til at fremme tilknytningen.

5 bivirkninger af babymassage

Selv om babymassage for det meste er gavnlig, er der nogle mulige bivirkninger, som du skal være opmærksom på, herunder følgende:

Øget irritabilitet: Selv om det er sjældent, kan nogle babyer blive mere irritable efter en massage.

Overdreven gråd: En anden sjælden forekomst, men hvis dit barn begynder at græde overdrevent meget efter en massage, kan det være et tegn på, at det ikke nyder det.

Allergisk reaktion: Hvis dit barn har allergier, skal du tale med din massør, før du begynder en massagesession.

Udslæt: Nogle babyer kan få udslæt efter at være blevet masseret, men det er normalt ikke noget at bekymre sig om.

Olie i øjnene: Hvis babyens massageolie kommer i øjnene, kan det forårsage irritation. Sørg for at tørre overskydende olie af dit barns ansigt efter massagen.

Babymassage er en fantastisk måde at fremme dit barns sundhed og velvære på. Det kan hjælper med afslapning, søvn, fordøjelse, immunitet og tilknytning. Der er også nogle bivirkninger, som man skal være opmærksom på, men de er normalt mindre og intet at være bekymret om. Så giv det et skud, det vil kun gavne dit barn.

Forside > Behandlinger > Baby massage