Ansigtsmassage i dit eget hjem

Gør ligesom tusindevis af andre danskere og få ansigtsmassage i dit hjem ved at booke en tid hos en massør fra RaskRask’s netværk af 200+ uddannede massører.

Se hvordan RaskRask fungerer på under 1 minut

500+ anmeldelser

Forsikret af        

Spar rejsebesværet

Kvalitetsgaranti

RaskRask har hjulpet danskere med at få ansigtsmassage siden 2015

Kundeanmeldelser

TrustScore: 4.8 | 500+ anmeldelser

Kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med ansigtsmassagen, kan du gøre brug af RaskRasks kvalitetsgaranti og få 45 min gratis ansigtsmassage, såfremt du giver en uddybende forklaring på, hvorfor ansigtsmassagen ikke levede op til dine forventninger.

kvalitetsgaranti

Sådan anvender du RaskRask

1) Book en tid

Du udvælger en massør og tidspunktet for ansigtsmassagen.

2) Massøren kører hjem til dig

Massøren besøger dit hjem og medbringer alt det nødvendige udstyr.

3) Professionel massage

Du er garanteret professionel ansigtsmassage, idet alle massører er uddannede og certificerede.

RaskRask har DK’s største netværk af massører

Årligt hjælper RaskRask over 10.000 danskere med at få ansigtsmassage, og det sker gennem deres netværk af mere end 200 massører.

Udvalgte massører

RaskRask er en ny og billig måde at få massage, som sparer dig rejsetiden og stadig giver dig en 5-stjernet oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

RaskRask er en hjemmeside, hvor du kan kan bestille en massør hjem i din stue. Du slipper for ventetid, kørsel til og fra massør, og samtidig får du massage i hjemlige omgivelser. RaskRask består af et netværk af 200+ uddannede, eksaminerede og forsikrede massører fordelt ud over 300+ byer. 

Ja, du kan være sikker på, at alle massører fra RaskRask har en massør-uddannelse. Den enkelte uddannelse spænder bredt alt efter hvilken massør, der er tale om – alt lige fra almen massør til nakkemassør til fysiurgisk massør til muskelterapeut til zoneterapeut. For at en massør kan blive en del af RaskRask, kræves der et uddannelsesbevis og en eksamination. Du kan derfor være sikker på at modtage en professionel og sikker massage fra massørerne.

RaskRask dækker mere end 300 byer, og der er derfor en stor chance for, at du kan benytte dig af deres service. Besøg deres hjemmeside for at finde ud af, om de tilbyder massage i din by.

Nej. Transport er inkluderet i prisen ligesom massagebriks, olie osv.

Et råderum til massøren på mere end 65 cm bredde og 2 m længde, et lagen og et håndklæde.

I så fald kan du gøre krav på kvalitetsgarantien. En garanti – udstedt af RaskRask – der giver dig mulighed for at få næste massage gratis.

Hvis du ikke er tilfreds med massagen, kan du få din næste massage gratis. Garantien gælder for ydelser, som er bestilt efter d. 15. februar 2018. Du kan opkræve garantien, såfremt du kontakter RaskRask via email eller telefon og giver en forklaring på, hvorfor massagen ikke levede op til dine forventninger.

Ja. Massagen og dit hjem er forsikret gennem Tryg.

Har du endnu ikke booket en tid?

Det tager kun 2 minutter at booke en tid hos en ansigtsmassør.

Ansigts massage

Når det drejer sig om ansigtsmassage, er der mange oplysninger derude. Nogle mennesker har det indtryk, at det er en luksuriøs service, der kun er tilgængelig på luksusspas. Men det er ikke tilfældet – ansigtsmassage kan kan nemt gøres derhjemme ved at følge et par enkle trin. I det følgende vil vi gå i dybden med nogle af de spørgsmål og underemner, som du bør kende til, før du bestiller en ansigtsmassør: Hvad er ansigtsmassage? Hvad er prisen for en ansigtsmassage? 5 fordele ved ansigtsmassage, 5 bivirkninger ved ansigtsmassage og ofte stillede spørgsmål om ansigtsmassage.

Hvad er ansigtsmassage?

Ansigtsmassage er brugen af massageteknikker i ansigtet og på halsen. Det er en form for massage, der bruges til at forbedre hudens udseende, mindske rynker og forbedre muskeltonus.

Hvad koster en ansigtsmassage?

Prisen for en ansigtsmassage kan variere afhængigt af stedet, terapeuten og massagetypen. Generelt koster en 30 minutters ansigtsmassage dog omkring 330 kr. En mobil ansigtsmassage er naturligvis lidt dyrere og ligger typisk i 400 kroners lejet, men så sparer du også transport til og fra massør – og du får massage i hjemlige omgivelser.

Fordele ved ansigtsmassage

Forbedret cirkulation: En af de vigtigste fordele ved ansigtsmassage er forbedret cirkulation. Dette hjælper med at bringe flere næringsstoffer og ilt til huden, hvilket igen hjælper med at holde den sund og ung.

Reducerede rynker: Den forbedrede cirkulation hjælper også med at reducere rynker og andre tegn på ældning. Den øgede blod strømmen tilfører ilt og andre næringsstoffer til huden, hvilket hjælper med at holde den ung og sund.

Forbedret muskeltonus: Massage hjælper også med at forbedre muskeltonus, hvilket kan hjælpe med at reducere udseendet af slap hud.

Reducerer stress: Massage er en god måde at reducere stressniveauet på. Det afslapper ikke kun musklerne, men hjælper også med at gøre sindet klart og fremme en bedre søvn.

Renser huden: En af de mindre kendte fordele ved ansigtsmassage er, at den hjælper med at rense huden. Den blide massagebevægelse stimulerer produktionen af olier og sved, som hjælper med at fjerne snavs og giftstoffer fra huden.

Bivirkninger af ansigtsmassage

Øget blodgennemstrømning: Som med enhver form for massage kan ansigtsmassage øge blodgennemstrømningen. Dette er normalt ikke et problem, men hvis du har nogen forudgående lidelser som f.eks. forhøjet blodtryk, bør du kontakte din læge, før du bestiller en ansigtsmassage.

Blå mærker: Ansigtsmassage kan undertiden forårsage blå mærker, især hvis du har følsom hud. Dette er normalt ikke noget at bekymre sig om, men hvis blå mærker ikke forsvinder efter et par dage, bør du kontakte din hudlæge.

Allergisk reaktion: Nogle mennesker kan opleve en allergisk reaktion på den massageolie eller -creme, der anvendes ved ansigtsmassage. Hvis du har allergier, skal du sørge for at fortælle din terapeut det før massagen begynder.

Akne: En af bivirkningerne ved ansigtsmassage er, at den undertiden kan forværre akne. Hvis du er tilbøjelig til at få akne, skal du sørge for at tale med din terapeut om dette, inden massagen begynder.

Skader på huden: Ansigtsmassage kan også forårsage nogle skader på huden, hvis den udføres forkert. Derfor er det vigtigt altid at bruge en kvalificeret terapeut og følge deres anvisninger nøje.

Ofte stillede spørgsmål om ansigtsmassage

Hvad er fordelene ved ansigtsmassage?

Der er mange fordele ved ansigtsmassage, bl.a. forbedret blodcirkulation, reducerede rynker, forbedret muskeltonus, reduceret stressniveau og rensning af huden.

Hvad er bivirkningerne af ansigtsmassage?

Der er nogle mulige bivirkninger ved ansigtsmassage, herunder øget blodgennemstrømning, blå mærker, allergiske reaktioner, akne og hudskader.

Hvor meget koster en ansigtsmassage?

Prisen for en ansigtsmassage kan variere afhængigt af stedet, terapeuten og massagetypen. På generelt koster en 30 minutters ansigtsmassage omkring 330 €

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg oplever bivirkninger?

Hvis du oplever bivirkninger efter din ansigtsmassage, skal du kontakte din læge eller hudlæge.

Er ansigtsmassage sikkert for gravide kvinder?

Der er ikke noget, der tyder på, at ansigtsmassage er usikker for gravide kvinder. Gravide kvinder bør dog altid rådføre sig med deres læge, før de underkaster sig enhver form for massage.

Kan børn få ansigtsmassage?

Der er ingen aldersgrænse for at få ansigtsmassage. Børn bør dog være ledsaget af en voksen under deres massage.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har en medicinsk tilstand?

Hvis du har en medicinsk tilstand, kontakt venligst din læge, før du foretager en ansigtsmassage.

Er der nogen særlig forberedelse, jeg skal foretage før min ansigtsmassage?

Der er ingen særlig forberedelse er nødvendig for en ansigtsmassage. Du bør dog undgå at blive udsat for solen før din massage. Du bør også undgå at bruge nogen form for hudplejeprodukter, der indeholder Retin-A eller alfahydroxysyrer.

Kan jeg få en ansigtsmassage, hvis jeg har makeup på?

Det er bedst at fjerne al makeup, før du får en ansigtsmassage. Hvis du ikke er i stand til det, vil din terapeut dog kunne fjerne det for dig.

Forside > Behandlinger > Ansigtsmassage